HPE PROLIANT SERVERE MED 2nd GEN AMD EPYC™

HPE og AMD er en monsterduo til VM’er.
Skabt til innova­tion, sikkerhed og maksimal slagkraft for pengene.
Du er udfordret på flere fronter. Dagens hardware kan have svært ved at holde trit med softwarekravene. Der dukker konstant nye sikkerhedstrusler op. Og it-afdelingen skal i dag være en agil serviceleverandør for hele virksomheden. Det er på tide at tænke nyt helt ned i selve kernen – processoren.

HPE sætter standarden for serversikkerhed

Verden sikreste servere1 Hverken mere eller mindre!

HPE’s udviklingsingeniører har det vanskeligt med at lade andre være en del af produktudviklingen. Så i modsætning til stort set alle andre serverleverandører køber HPE IKKE sine chips af 3. partsleverandører. HPE designer sine egne chips og dermed også sin unikke egen funktionalitet (software i serveren, der sikrer serverens funktionalitet). Dermed sikrer HPE indbygget sikkerhed direkte i egne chips og kan dermed stå inde for, at de ikke er - eller kan blive kompromitteret. Dette kaldes ”Silicon Root of Trust”.

HPE ProLiant DL 3325/385 GEN 10 familien med AMD EPYC “ROME” processor sætter flueben i alle sikkerhedsbokse og sikrer derved verdens sikreste serverkøb:

1) Baseret på et eksternt firma, som har udført omfattende aftestning af cybersikkerhed ved i en pulje af serverprodukter fra en række af markedets førende leverandører, Maj 2017

Se Video:
The World's Most Secure Servers

 • Server Silicon Root of Trust
 • Machine Learning Attack Detection (Aruba)
 • Scalable & Simplified Server Encryption
 • Secure Supply Chain Beyond DFARS
 • Storage FIPS 140-2 Level 2 Certification
 • Server / Storage Ransomware Recovery
 • Pointnext Security Assessment Services
 • Server / Storage / Networking NIST mapping
 • Server security modes (FIPS & CNSA)
 • Made in the USA BIOS/BMC Firmware
 • Server 3rd Party Pen Testing & Validation
 • Infosight for Security Visibility at a SOC level

Nu kan du sætte mange kerner i arbejde – uden at købe serverlicenser til alle

Med HPE ProLiant DL 325 og 385 GEN10 og AMD Pilot Programmet behøver du ikke være nøjeregnende med kernerne, når du vil sætte skub i dine tunge workloads. Med dette program kan du bruge helt op til 64 kerner og kun købe Microsoft Server licenser 2019 svarende til 32 kerner! Det er en besparelse på hele 50%.

AMD Pilot programmet tilbyder lige nu og inden 30 juni 2021 en særlig gunstig licensering ved køb af HPE ProLiant 325/385 DL-serien med AMD ”ROME” CPU med 48 eller 64 kerner. Under programmet skal der kun købes Windows Server 2019 licenser dækkende de første 32 kerner, mens de øvrige kerner kan benyttes licensfrit! Det giver en besparelse på 33% ved 48 kerner og 50% ved 64 kerner! Tal med din HPE forhandler om mulighederne. Klik på logoet på den ønskede partner herunder og kom i uforpligtende dialog.

2U power til 1U pris!

HPE ProLiant DL 325 GEN 10 med AMD EPYC ”ROME” processor giver dig højere ydelse til laveste pris!

HPE ProLiant DL-serien med AMD processor er skabt til tunge workloads for f.eks. Software Defined Storage, virtualisering, tunge databasesøgninger og drift af processorkrævende apps bl.a. gennem +30% større memory kapacitet og over 50% tilgængelig kernekapacitet.

SKABT TIL EFFEKTIV VIRTUALISERING
Den stærke processor til tunge regneopgaver pakket i en kompakt HPE-server, klar til at sparke virtualiseringen til næste trin. Med op til 64 AMD EPYC-kerner, 32 DIMM’er (op til 4 TB) og en kombination af HPE Silicon Root of Trust og AMD EPYC kommer hverken performance eller sikkerhed til kort. Læg dertil et modulært chassis for optimal fleksibiitet.

AMD EPYC – skabt til cloud og innovation

AMD har altid været talknuseren til de tunge regneopgaver blandt producenterne. Med EPYC tager AMD et vigtigt skridt:

 • Mere agilitet – udrulning af VM’er til attraktiv pris. AMD EPYC er skabt til fremtidens øgede workloads.
 • Lavere TCO – Du kan gøre mere med mindre. Vi kalder det real-world performance i særklasse.
 • Styrket sikkerhed – Sikkerhedsfeatures er indlejret i hardwaren. Et stærkt modsvar til tidens trusler.
Samlet set er AMD EPYC en interessant platform for alle, der ønsker performance, maksimal værdi for pengene og sikkerhed på et højt niveau.

Se datablad:
Se og download datablad her

Scanditek tekst

Find din forhandler

Start dialog med din HPE forhandler her – Klik på logoet for din foretrukne forhandler og start en uforpligtende dialog – f.eks. på et møde

Poul Henrik Nielsen

phn@imx.dk
+45 3294 1318

Lars Jørgensenn

lj@mycloud.dk
+45 7412 3200

Kristian Hansen

krh@genia.dk
+45 3131 0303

Allan Pedersen

ap@fiksit.dk
+45 8140 2196

Book et møde